“Εμβολιάστηκα και είμαι καλά!;!;!;!” Η πιο γνώστη (Viral) φράση για το Καλοκαίρι 2021…. Ισχύει όντως;

Διάδωσέ το!!!Ας τα πάρουμε από  την αρχή, στους πρώτους μήνες του έτους 2020 εμφανίστηκε ο γνωστός σε όλους μας Κορώνα, Κορωνοϊός, Νόσος, COVID-19, Ιός κ.α , και για άλλους κοροδοϊός, ψευδό – COVID κ.α. όμως πλέον τον λέμε όλοι απλά COVID για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι λέμε. Οπότε από δω και πέρα θα τον λέμε COVID-19 για το άρθρο, απλά και όμορφα, διότι θα βγούνε και άλλες εκδόσεις του μελλοντικά.

Αφού πέρασε 1,5 χρόνος με καραντίνα και δύσκολες οικονομικές καταστάσεις για την Ελλάδα άρχισε να γίνεται έρευνα για τη θεραπεία του COVID-19. Ξεκίνησαν τα πρώτα πειράματα σε ποντίκια, αρουραίους και άλλα μικρόσωμα ζωάκια. Εν συνεχεία, ακολούθησαν πειράματα σε ζώα που είχαν παρόμοιο ή κοντινό DNA με τον άνθρωπο ώστε να εντοπίσουμε πιο κοντινές παρενέργειες στον άνθρωπο ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε, ως ανθρωπότητα, ότι το αντίδοτο (εμβόλιο) δεν έχει «σοβαρές» επιπτώσεις στον άνθρωπο. Φυσικά αναφερόμαστε κυρίως σε μελλοντικές παρενέργειες (10 έτη τουλάχιστον μετά την ολοκλήρωση εμβολίου, είτε X δόσεις ή είτε με μία δόση) που δεν μπορούμε να αναφέρουμε γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμα, όσο και αν λένε ότι δεν υπάρχουν και όχι τόσο σε άμεσες παρενέργειες (θρομβώσεις, θανάτους κ.α.) που εντοπίζονται και πιθανόν να αντιμετωπιστούν κάποια στιγμή, που δεν ξέρουμε πότε θα είναι.

Μέχρι εδώ, συμφωνούμε όλοι σωστά;Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν και «επιβεβαιώθηκαν» εντός μερικών ωρών ή ακόμα μερικών εβδομάδων από την έναρξη των πειραμάτων και των αποτελεσμάτων ως προς τις παρενέργειες. Αν το σκεφτείτε λίγο δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε με τα αποτελέσματα – παρενέργειες των πρώτων εμβολίων κατά του COVID-19 και πως τα απέκρυψαν ώστε να μην φανερωθεί η αλήθεια.

Παρόλα αυτά, το εμβόλιο εγκρίθηκε για την ανθρωπότητα εντός μερικών μηνών πριν κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά ώστε να εφησυχάσει ο κόσμος και να του δώσουν μια ελπίδα για το μέλλον και την έξοδο από την οικονομική κρίση. Εδώ θα κάνουμε έναν παραλληλισμό με άλλου είδους εμβόλιο γνωστό σε όλους και κυρίως στους άντρες λόγω του στρατού. Τα εμβόλια του στρατού όταν κυκλοφόρησαν επίσημα είχαν και αυτά παρενέργειες όμως μέσα στην πρώτη εικοσαετία εξάλειψαν σχεδόν όλες τις παρενέργειες. Ο παραλληλισμός δεν είναι τυχαίος διότι και τα δύο εμβόλια είναι εξίσου έντονα και βαριά για τον οργανισμό οπότε υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους. Συνεπώς, μετά από κάποιο τεράστιο εύλογο χρονικό διάστημα (δεκατρία έτη τουλάχιστον) θα είμαστε σε ένα μεγάλο βαθμό (78,95˜ %)  για τις παρενέργειες του εμβολίου.Σιγά – Σιγά φτάσαμε στο θέμα του άρθρου, η εισαγωγή ήταν απαραίτητη για να μπούμε λίγο στο κλίμα και στην λογική των εμβολίων.

Το κάθε άτομο που διαβάζει το άρθρο κατά (50,27˜ %) έχει ακούσει από τον παππού, την γιαγιά, τον πατέρα, την μητέρα, τον γιο, την κόρη, τον αδελφό, την αδερφή του, τον φίλο, την φίλη  ή κάποιο άλλο άτομο στο κοινωνικό του περίγυρο την πλέον γνωστή και Viral φράση για το Καλοκαίρι 2021

“ Εμβολιάστηκα και είμαι καλά!;!;!;! ”

Εντάξει, φίλε / φίλη καλά έκανες και εμβολιάστηκες, μαζί σου, όμως είσαι όντως καλά;

Ας δούμε τον εξής διάλογο που σίγουρα θα έχετε πει / ακούσει ή σας έχουν πει:  • Πριν πόσο καιρό εμβολιάστηκες;
  • Έχω πολύ καιρό ρε εσύ, έχω κάνει 2 δόσεις και έχουν περάσει ήδη 2 μήνες.
  • Σοβαρά τόσο πολύ; (Ειρωνικά πάντα)
  • Ναι, όλα καλά πάνε ως τώρα.
  • Ακριβώς, φίλε / φίλη ως τώρα, τα εμβόλια θέλουν τουλάχιστον μια δεκαετία για να είναι σε ένα μεγάλο βαθμό αξιόπιστα και να γνωρίζουμε κάποιες παρενέργειες ως προς τον άνθρωπο.
  • Εντάξει, δεν έχω κάτι να πω εδώ. Γεια σου.
  • Αντίο.

Ένας τέτοιος διάλογος είναι τυπικός το τελευταίο διάστημα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, κυρίως πρεσβύτερους με νέους.

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι όλοι υπερασπίζονται με σθένος και εγκαρδιότητα το είδος του εμβολίου που έχουν κάνει είτε έχουν ακούσει για θανάτους που έχει ήδη προκαλέσει είτε για παρενέργειες που έχουν ήδη προκληθεί απ’ αυτό. Όταν λέμε κάθε είδος εμβολίου εννοούμε είτε Pfizer είτε Astrazeneca είτε Johnson & Johnson είτε Moderna και ότι άλλο βγάλουν στην αγορά.

Όλα τα εμβόλια ως τώρα και τα μελλοντικά θέλουν αρκετά χρόνια ερευνών για να μπορέσουμε να βρούμε ή να προσπαθήσουμε να βρούμε την σωστή Formula κατά του COVID-19.

Συνεπώς, η Viral φράση με λίγη κοινή λογική αποδομείται πλήρως με την παραπάνω τεκμηριωμένη άποψη και σκέψη.

Ο χρόνος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για το συγκεκριμένο θέμα και θέλει χρόνο για να είμαστε σχεδόν βέβαιοι για το αποτέλεσμα του εμβολίου.

Εσύ που διαβάσες το άρθρο, για το εμβόλιο και το χρόνο παρασκευής του, τι γνώμη έχεις;

Καλό καλοκαίρι και καλά να περάσετε.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη.

Οι συνολικές εμφανίσεις του άρθρου είναι 1,122 , εκ των οποίων οι 1 είναι σημερινές εμφανίσεις.
Διάδωσέ το!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nine + nine =