Τα μάτια προδίδουν τις σκέψεις μας…

Διάδωσέ το!!!

Γράφει η Μαΐρα…Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως: «τι κακή ματιά, που έχει», «Τι γλυκιά ματιά», «Φαίνεται ότι είσαι ερωτευμένος, από τα μάτια σου», κ.α.

Τα μάτια χρησιμοποιούνται πολύ όταν φλερτάρουμε.  Άλλωστε οι γυναίκες δίνουν πολύ έμφαση στις βλεφαρίδες και στα βλέφαρα όταν μακιγιάρονται.  Οι ερωτευμένοι προτιμούν να συναντιούνται σε μέρη με χαμηλό φωτισμό.  Αυτό που συμβαίνει όταν φλερτάρουμε είναι η ακούσια διαστολή της κόρης του ματιού, ώστε να φαινόμαστε υγιής και χαρούμενοι προς τον εραστή μας..προσέξτε τα μάτια του συντρόφου σας, όταν σας φλερτάρει!

Τα μωρά έχουν πάντα διεσταλμένες κόρες σε μια ασυνήδητη προσπάθεια να φαίνονται όσο πιο ελκυστικά γίνεται προς τους ενήλικες για να τυγχάνουν μεγαλύτερης φροντίδας.

Οι χαρτοπαίχτες φορούν σκούρια γυαλιά όταν παίζουν χαρτιά με σκοπό να κρύψουν τις κόρες των ματιών τους γιατί η διαστολή θα σήμαινε στον αντίπαλο του να μην ποντάρει στο επόμενο χαρτί.

Η παρακολούθηση της κόρης των ματιών χρησιμοποιόταν από τους Κινέζους εμπόρους πετραδιών που περίμεναν την διαστολή της κόρης του αγοραστή όταν διαπραγματεύονταν τις τιμές.  Επίσης σε πολλά αεροδρόμια του κόσμου ακολουθείται η μέθοδος καταγραφής της κόρης του ματιού, ώστε ανάλογα με το μέγεθος της να καταλάβουν εάν έχει κρύψει κάποιος εσωτερικά του σώματος του, παράνομες ουσίες η αντικείμενα, ή ακόμη και εάν έχει ανησυχία για κάτι…Πηγή: https://kanaliena.gr/Οι συνολικές εμφανίσεις του άρθρου είναι 41 , εκ των οποίων οι 1 είναι σημερινές εμφανίσεις.
Διάδωσέ το!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *